Το προφίλ της εταιρείας

Η πορεία στο χώρο των κατασκευών ξεκινά το 1996 με την παρουσία μου ως τεχνικός σε εργολαβική εταιρεία (πτυχιούχος Μηχανολόγος ΤΕ.Λ.). Στη συνέχεια, και από το 2005, η τεχνική εταιρεία / τεχνικό εξειδικευμένο συνεργείο Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη δημιουργείται ως ατομική επιχείρηση. Σήμερα, μετά την πολυετή εμπειρία μας, έχουμε κατορθώσει να γίνουμε το μεγαλύτερο τεχνικό εξειδικευμένο συνεργείο της Κατερίνης και των γύρω νομών, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικά κατασκευαστικά έργα και άριστες υπηρεσίες. Με τη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους μηχανικούς, διακοσμητές και άλλα εξειδικευμένα συνεργεία, είμαστε σε θέση να προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις και καινοτόμες ιδέες σε ειδικές κατασκευές. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και εφαρμογές στα ακόλουθα:

 • Εγκατάσταση – τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών (αερόθερμο, λέβητα κ.λπ.)

 • Μετατροπή απλού / κτιστού τζακιού σε ενεργειακό τζάκι

 • Επενδύσεις (τζακιών – τοίχων) / Προσόψεις Καταστημάτων

 • Τοποθέτηση πλακιδίων (δαπέδων, τοίχων, μπάνιων, κουζίνας κ.λπ.)

 • Τοποθέτηση μαρμάρων – γρανιτών

 • Τοποθέτηση πάγκων κουζίνας (μαρμάρων, γρανιτών, πετρωμάτων κ.α.)

 • Καθαιρέσεις – Αποξηλώσεις μπάνιων & δαπέδων – Αποκομιδή μπάζων

 • Ανακαίνιση – μετατροπή και ανακατασκευή λουτρών και κουζινών (κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων)

 • Γυάλισμα παλιών δαπέδων / μαρμάρων – αδιαβροχοποιήσεις μαρμάρων και μωσαϊκών

 • Μελέτη και διαμόρφωση χώρων

 • Ειδικές κατασκευές (μπάρμπεκιου, φούρνου κ.λπ.)

 • Καθαρισμός καμινάδας τζακιού

Στόχος του τεχνικού συνεργείου Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη είναι η μελέτη και η κατασκευή υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας κατασκευαστικών – τεχνικών έργων. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την άρτια γνώση των υλικών, τη συνεχή ενημέρωση και την άψογη οργάνωση. Η πολυετής συνεργασία μας με συγκεκριμένους προμηθευτές αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Διακρινόμαστε για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα καλύπτοντας πάσης φύσεως επισκευές, ανακαινίσεις, εγκαταστάσεις και κατασκευές στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο. Η ακεραιότητα και η αξιοπιστία, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η ποιότητα των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, αποτελούν τις αρχές βάσει των οποίων λειτουργεί και αναπτύσσεται η επιχείρησή μας.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα – τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και επαγγελματικά – ηλεκτρικά εργαλεία κορυφαίων εταιρειών του χώρου. Επίσης χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ευρωπαϊκών και ελληνικών εργοστασίων ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε κατασκευαστικού έργου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι διαθέτουμε επαγγελματικό αυτοκίνητο για μεταφορά υλικών – εργαλείων, παλετοφόρο για μετακίνηση μεγάλων φορτίων, νεροκόφτη πλακιδίων, νεροκόφτη μαρμάρων τρίτης γενιάς για μάρμαρα και γρανίτες, κόφτης sigma πλακιδίων για διαστάσεις μέχρι 1,26 μέτρα (οι μοναδικοί που τον έχουμε στο νομό Πιερίας – κατευθείαν εισαγωγή από Ιταλία), ηλεκτρογεννήτρια μεγάλης ισχύος για εργασίες σε χώρους – περιοχές όπου δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση, μηχανές τριψίματος και λείανσης μαρμάρινων δαπέδων, καροτιέρα / μηχάνημα αδιατάρακτης κοπής σε οπλισμένο μπετόν (πλάκα) διαμέτρου από Φ100 ως Φ350, ιδιόκτητες σκαλωσιές για κάλυψη μέχρι 200 τετραγωνικών μέτρων, ειδικούς ιδιόκτητους χώρους φύλαξης – αποθήκευσης εργαλείων κ.α. Συνεργάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των κατασκευών και των υλικών.

Η νέα οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολο το δανεισμό ιδιωτών και επιχειρήσεων για τη δημιουργία νέων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Γι’ αυτό το λόγο έχει εκδηλωθεί σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση, ριζική ή μερική, των ήδη υπαρχόντων κατασκευών. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει με το σωστό σχεδιασμό, την κατάλληλη γνώση και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο: έναν καινούργιο – ανανεωμένο χώρο με κόστος πολύ μικρότερο από την ολική κατασκευή του. Με μια σωστή και επιτυχημένη επισκευή – ανακαίνιση θα έχετε ένα σπίτι / επαγγελματικό χώρο καλύτερο από καινούργιο. Οι εργασίες επισκευής – ανακαίνισης, εάν πραγματοποιηθούν με το σωστό σχεδιασμό και ποιοτικά υλικά, θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ανάλογη εργασία για τουλάχιστον τριάντα χρόνια, γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσετε σε αυτές. Ο σωστός συντονισμός, μας επιτρέπει να αποπερατώνουμε τις εργασίες που αναλαμβάνουμε μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουν ορίσει μαζί εξαρχής, πράγμα σημαντικό ειδικά όταν πρόκειται για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Είμαστε στη διάθεσή σας λοιπόν, για να συζητήσουμε και να αναλάβουμε, με μεγάλη υπευθυνότητα και εγγυημένη αποτελεσματικότητα, και πάντα σε προσιτές τιμές – λογικές τιμές, όλα γύρω από την κατασκευή – επισκευή – ανακαίνιση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου! Ελάτε στη τεχνική εταιρεία / τεχνικό εξειδικευμένο συνεργείο Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη και ζητήστε μας μια προσφορά. Επικοινωνήστε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε με email, για να αναλάβουμε οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία επισκευής / ανακαίνισης κ.λπ. σας ενδιαφέρει στον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο.