Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε τον πάγκο και την πλάτη (καθρέφτη) της κουζίνας σας. Με επαγγελματισμό, ποιοτική δουλειά και συνέπεια, το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη αναλαμβάνει και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στην τοποθέτηση πάγκου κουζίνας. Η εγγύηση στην εργασία μας αποτελούν οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, που απολαμβάνουν τη λειτουργικότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ειδικά για τον πάγκο της κουζίνας θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα προτιμώνται για πάγκους κουζίνας, και από ιδιώτες και από επαγγελματίες, τα πετρώματα. Η επιλογή του κατάλληλου πετρώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στην μακρόχρονη επιτυχία της κατασκευής. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα που είναι σημαντικό, μας ενδιαφέρει και η αντοχή της επιφάνειας σε καταπονήσεις και λέκιασμα. Το μάρμαρο είναι μια διαχρονική – κλασική επιλογή για πάγκο κουζίνας και πολλοί ιδιώτες το προτιμούν, αλλά έχει μερικά μειονεκτήματα λόγω της ευαισθησίας του σε φθορές και λεκιάσματα. Το τεχνικό μας συνεργείο, με την τεχνογνωσία που το διακρίνει και την κατάλληλη επιλογή των υλικών, μπορεί άνετα να σας προσφέρει τον μαρμάρινο πάγκο κουζίνας που πάντα ονειρευόσασταν! 

Εναλλακτικές επιλογές, για υψηλών απαιτήσεων πάγκων κουζίνας, είναι οι γρανίτες και οι επιφάνειες χαλαζία, λόγω της χαμηλής απορροφητικότητας και της μεγάλης τους μηχανικής αντοχής σε τριβή και χημικά στοιχεία. Πρώτιστο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα παίζει το εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης. Θα πρέπει να έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για το έργο που θα αναλάβει ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα στο μέλλον.