Η πολύχρονη εμπειρία του εξειδικευμένου τεχνικού συνεργείου Μπουρονίκος Αντώνης στην Κατερίνη στη τοποθέτηση πλακιδίων, ταυτόχρονα με τη συνεργασία του με τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές, καθώς και η συνεργασία με τα μεγαλύτερα καταστήματα στο χώρο της εμπορίας πλακιδίων αποφέρει το σωστό και υπεύθυνο αποτέλεσμα που χρειάζεται ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

Τοποθετούμε πλακάκια – ψηφίδες παντός είδους και σχεδίου. Σε τοίχους και δάπεδα, με ενδοδαπέδια θέρμανση ή μη, εσωτερικούς ή εξωτερικους χώρους (μπάνια, κουζίνες, βεράντες, σκάλες, πισίνες (με πλακάκια ή ψηφίδα), υαλότουβλα κ.λπ.), βιομηχανικούς – φαρμακευτικούς χώρους με εποξειδικά υλικά, κόλλα και στόκο. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων σε δάπεδα και τοίχους, ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους (μπετόν, σοβάδες, γυψοσανίδες κ.λπ.), με σύγχρονα υλικά δόμησης (κόλλες πλακιδίων, ακρυλικοί αρμόστοκοι, primers κ.λπ.) και επιτυγχάνουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, άριστο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σημαντικός παράγοντας, όσον αφορά τη τοποθέτηση πλακιδίων, δεν είναι μόνο η γνώση της τέχνης, άλλα και η τήρηση των προδιαγραφών του κάθε υλικού τοποθέτησης, καθώς, οι σημερινές συνθήκες στο χώρο των κατασκευών, απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις τοποθέτησης. Σας εγγυόμαστε σωστή και άψογη δουλειά όπως και μια τέλεια συνεργασία. Η πολύχρονη πείρα μας, μας καθιστά ικανούς να μπορούμε να λύσουμε υπεύθυνα οποιοδήποτε πρόβλημα πάνω στην κατασκευή. Μπορείτε να δείτε δείγματα από τοποθέτηση πλακιδίων (μπάνια, κουζίνες, βεράντες, σκάλες, πισίνες (με πλακάκια ή ψηφίδα), υαλότουβλα κ.λπ.) στο μενού έργα.